Connect with Facebook

Anda ada alat penapis air lama yang dah expired atau dah lama tak pakai atau dah rosak dan terbiar di bawah katil?
Mari Trade in dengan Sistem Pemruni Air RxWater berOzonizer dan dapatkan manfaat Air Bamboo-Qun BerOzon yang PERTAMA DI DUNIA..
Kini, nilai REBET TRADE IN RxWater dengan penapis2 air lama anda (samada jenama RxWater model lama atau jenama2 lain) ialah RM1000.. WOW
Bukan itu saja, Anda akan dapat sekali penyelenggaraan (maintainance) untuk Anda servis RxWater anda sehingga 2 Tahun
Air berozon merupakan 'senjata' ampuh menentang punca akar umbi bagi penyakit Kanser dan penyakit2 kronik dan mempunyai pelbagai kegunaan lain yang tiada pada mana2 alat Sistem Penapis air jenama lain..
Jangan lepaskan peluang ini
Hubungi saya, SHAHRUL FITRI 0167673789 utk pesanan/pertanyaan
PENGHANTARAN & PEMASANGAN PERCUMA

Kini, anda boleh mendapatkan Sistem Pemurni Air RxWater Berozonizer dengan bekalan katrij2 untuk pertukaran/Maintainance selama 2 tahun lebih dengan nilai yg hanya perlu dibayar iaitu RM4000 sahaja (boleh guna skim ansuran Ezypayment 0% interest)
Dalam pada itu, anda pula boleh juga TRADE IN mana-mana alat Penapis Air lama anda (mana2 jenama yg harganya RM500 dan ke atas) dan membeli Sistem Pemurni air RxWater BerOzonizer dengan REBET RM1000 dari harga asalnya (untuk pekej + 2 tahun maintainance sebagaimana yang disebutkan di atas.
(boleh guna skim ansuran Ezypayment 0% interest dari harga selepas rebet)


Untuk maklumat lanjut/pesanan/khidmat sundingan, sila hubungi saya, SHAHRUL FITRI di talian 0167673789 (call/sms/whatsapp/Wechat)
Jika Anda berminat nak memiliki sistem Pemurni Air The All-New RxWater ini atau utk servis katrij filter (bagi pemilik sistem RxWater lama) atau utk khidmat runding, boleh menghubungi saya (sms/call/whatsapp di talian +6016-7673789 (SHAHRUL FITRI) atau +6016-7616521 (SABREENA) atau boleh email saya di noblewellness@yahoo.com untuk temujanji pemasangan.

Kami ada lebih 15 orang Wakil2 Stokis/Installer di seluruh Negara (& DI LUAR NEGARA) terutamanya di AMPANG, SHAH ALAM, PJ, PUTRAJAYA, KELANG, GOMBAK, IPOH, BUKIT MERTAJAM, ALOR SETAR, KOTA BAHRU, KUALA TERENGGANU, KEMAMAN, TEMERLOH, KUANTAN, JENGKA, SEREMBAN, NILAI, SELURUH MELAKA, KOTA KINABALU, BEUFORT, TAWAU, SANDAKAN, LAHAD DATU, MIRI, BINTULU, KUCHING, JOHOR BAHRU, BATU PAHAT, MUAR, BRUNEI, SINGAPURA & INDONESIA (MEDAN & JAKARTA) dan lain-lain.

UTK INFO LANJUT TENTANG SISTEM PEMURNI AIR THE ALL-NEW RXWATER SERTA 19 KELEBIHAN, Ya, bukan 9 tapi 19 (PERBEZAAN SISTEM RXWATER DENGAN ALAT2 PENAPIS AIR DI DALAM PASARAN MAHUPUN YANG DIIMPORT), SILA RUJUKNYA http://www.terapiairrx-water.blogspot.com/2014/05/mencari-water-filter-untuk-rumah-anda.html

0 comments: